Gevelreiniging en gevelbescherming

Zowel voor particulieren als zakelijke klanten is Quality Cleaning het adres voor gevelreiniging en gevelbescherming. Iedereen die zijn pand goed wil onderhouden kunnen wij van dienst zijn. Ook voor het verwijderen van graffiti kunt u bij ons terecht.

Gevel bescherming van boven tot beneden
U wilt uw mooie schone gevel natuurlijk ook mooi schoon houden! Om ervoor te zorgen dat uw gevel schoon is en schoon blijft heft Quality Cleaning diverse technieken om uw gevel te beschermen tegen viezigheid en vervuiling. Van de dakgoot tot aan de begane grond, Quality Cleaning heeft voor elk type gevel een passende oplossing. Denk hierbij aan het hydrofoberen van het metselwerk, beschermen van kozijnen en glas vuilafstotend maken met een coating. De lateien en het voegwerk slaan we uiteraard niet over. U kunt rekenen op een totaalpakket dat we in overleg met u samenstellen voor uw pand. Met als eindresultaat een prettige plek om te wonen of werken.
Iets voor u? Neem contact met ons op!

Maatwerk

  • Voor elk type gevel
  • Van dakgoot tot begane grond
  • Reiniging en bescherming

Maatwerk
Iedere gevel is uniek! Dit maakt dat iedere gevel dan ook haar eigen specialistische aanpak vereist. Of uw gevel nu bestaat uit steen, hout of glas, Quality Cleaning heeft een passende oplossing voor alle soorten gevels. Neem contact met ons op via onze website, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen doornemen!