Over ons

 

WIE ZIJN WIJ?

OVER QUALITY CLEANING

Quality Cleaning is in 2013 opgericht en is sindsdien uw betrouwbare schoonmaakpartner in de regio Amersfoort. Vanaf het begin staat Quality Cleaning voor service en kwaliteit, Een schone omgeving werkt uitnodigend en helpt uw bedrijf met het behoudt van zijn goede reputatie. Quality Cleaning helpt u daar graag bij!
Bedrijven die hun panden laten onderhouden door een gekwalificeerd schoonmaakbedrijf tonen aan dat zij oog hebben voor de invloed die een schone woon- en werkomgeving op mensen heeft. Het toont uw betrokkenheid bij uw klanten en omgeving.
Of u nu een groot of een klein pand heeft dat schoongemaakt dient te worden, Quality Cleaning helpt u met uw onderhoud. Wij zijn een zeer ervaren regionale dienstverlener. Met Quality Cleaning bent u verzekerd van een professioneel schoonmaakbedrijf met uitstekend resultaat . Wij willen graag bewijzen dat wij aan al uw verwachtingen kunnen voldoen, wij nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.